Nieuwsbrief-archief

  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 114

In november 2018 hebben we de eerste LIFE IP Deltanatuur nieuwsbrief verstuurd. Regelmatig zal er een nieuwe nieuwsbrief verschijnen. Wil je je hierop abonneren? Stuur dan een e-mail naar LifeIpDeltanatuur@rvo.nl

De verschenen nieuwsbrieven vind je hieronder:

  • Nieuwsbrief mei 2019. Met als onderwerpen onder andere: een interview met Nettie Aarnink (bestuurder bij het Waterschap Vechtstromen en namens de Unie van Waterschappen lid van de LIFE IP Deltanatuur stuurgroep), een interview met Erik Opdam over samenwerken aan de gebiedsontwikkeling in Smakterbroek, een interview met Diana van Soest over samenwerken aan bodem en water en het Landbouwportaal en een interview met Kees Wulffraat van Rijkswaterstaat over de Programmatische Aanpak Grote Wateren. De Mei 2019 nieuwsbrief kun je hier lezen.

  • Nieuwsbrief Februari 2019. Met als onderwerpen: een interview met Co Verdaas, een interview met Bas van Gennip over De Landelijke Natuurthermometer, een interview met Leen Kool over het Integraal Riviermanagement Programma en de link met het LIFE IP Deltanatuur project Waal-Maas-connectie, een verslag van de "kennis-workshop" door programma-actie A4 en een verslag van de Masterclass "Politiek bestuurlijke beïnvloeding uit het veld" van Sybilla Dekker, inclusief tien tips. De Februari 2019 nieuwsbrief kun je hier lezen.
  • Nieuwsbrief November 2018. Met als onderwerpen: de resultaten van onze partners van de Coalitie Natuurlijke Klimaatbuffers, de vliegende start van het project Swimway Vecht, een interview met actiehouder Jacco Maissan van het project Verbinding Markermeer-Lepalaarsplassen-Oostvaardersplassen, de door LIFE IP Deltanatuur georganiseerde Mutual Gains Approach workshop en het drukbezochte Deltacongres met sessies van twee LIFE IP Deltanatuur projecten. De November 2018 nieuwsbrief kun je hier lezen.