Noordzeedagen - Thema: "Spannende ontwikkelingen in de Noordzee – hoe bewaren we de balans"

  • Zet in mijn agenda
    03-10-2019 09:30:00 04-10-2019 17:00:00 Europe/Amsterdam Noordzeedagen - Thema: "Spannende ontwikkelingen in de Noordzee – hoe bewaren we de balans" De Noordzee is volop in beweging. Grote ontwikkelingen, waaronder het veranderende klimaat, zullen een effect hebben op (het ecosysteem van) de toekomstige Noordzee. Nieuwe activiteiten, zoals windparken op zee, maricultuur en kunstmatige eilanden, maar ook natuurherstel nemen ruimte in en vragen om meervoudig ruimtegebruik. Daarnaast moet aantasting van het ecosysteem van de Noordzee vermeden worden. Hiervoor zal meer kennis nodig zijn. Hoe kan er omgegaan worden met spanningen tussen... Forteiland 10, 1976 DZ IJmuiden noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 14
Door Fieke Meijer 38 dagen geleden
Forteiland IJmuiden
Forteiland 10, 1976 DZ IJmuiden
03-10-2019 09:30
04-10-2019 17:00

De Noordzee is volop in beweging. Grote ontwikkelingen, waaronder het veranderende klimaat, zullen een effect hebben op (het ecosysteem van) de toekomstige Noordzee. Nieuwe activiteiten, zoals windparken op zee, maricultuur en kunstmatige eilanden, maar ook natuurherstel nemen ruimte in en vragen om meervoudig ruimtegebruik. Daarnaast moet aantasting van het ecosysteem van de Noordzee vermeden worden. Hiervoor zal meer kennis nodig zijn.

Hoe kan er omgegaan worden met spanningen tussen verschillende gebruiksopties? Hoe wordt toekomstbestendig gebruik vormgegeven? Wat speelt er bij crisisbeheersing? En hoe staat het met de internationale samenwerking op de Noordzee? Tijdens de Noordzeedagen 2019 kun je meepraten om antwoorden vinden op deze vragen.

Programma

Het programma is nog niet volledig rond. Meer informatie volgt op korte termijn.

Meer informatie

Kijk op de website of stuur een mailtje naar noordzeedagen2019@rws.nl

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers