Landelijke WOW-dag 2019

  • Zet in mijn agenda
    19-09-2019 09:30:00 19-09-2019 17:00:00 Europe/Amsterdam Landelijke WOW-dag 2019 Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in het vakgebied (vaar)weg- en waterbeheer, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? Reserveer dan 19 september in je agenda. De toekomst van het weg-, vaarweg- en waterbeheer zit vol uitdagingen en de ontwikkelingen gaan snel. Tijdens de WOW-dag  staan die thema’s centraal waar beheerders van weg, vaarweg en water samen het verschil kunnen maken. Denk aan klimaat en... Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 27
Door Fieke Meijer 69 dagen geleden
NBC Congrescentrum
Blokhoeve 1, 3438 LC, Nieuwegein
19-09-2019 09:30
19-09-2019 17:00

image

Wil je in één dag op de hoogte zijn van de belangrijkste innovaties in het vakgebied (vaar)weg- en waterbeheer, zien wat er speelt bij andere organisaties én je netwerk uitbreiden? Reserveer dan 19 september in je agenda.

De toekomst van het weg-, vaarweg- en waterbeheer zit vol uitdagingen en de ontwikkelingen gaan snel. Tijdens de WOW-dag  staan die thema’s centraal waar beheerders van weg, vaarweg en water samen het verschil kunnen maken. Denk aan klimaat en circulariteit, Smart Mobility, assetmanagement en data. Door elkaar te ontmoeten, successen en uitdagingen met elkaar te delen en elkaar wat te gunnen, kan er samen een stap vooruit gezet worden.

Programma

Volg inhoudelijke workshops, neem plaats in de collegebanken bij de WOW-university, neem deel aan het ronde tafel gesprek of ga in gesprek met bestuurders. Ook hoor je op deze dag wie de prestigieuze WOW-prijs voor de beste samenwerking (teams kunnen zich hiervoor aanmelden tot en met 31 mei) in de wacht heeft gesleept.

Over het Platform WOW

Platform WOW stimuleert, initieert en faciliteert de samenwerking tussen (vaar)weg en waterbeheerders bij de Nederlandse overheid, havenbedrijven en drinkwaterbedrijven. Doelstelling van het platform is dat het beheer van (vaar)wegen en het watersysteem zo efficiënt mogelijk wordt georganiseerd en uitgevoerd. 

De letters WOW staan voor de twee onderdelen: Wegbeheerders ontmoeten Wegbeheerders en Water ontmoet Water. Ze worden dagelijks aangestuurd door het landelijk programmabureau en werken intensief samen op overkoepelende thema’s. Beiden beschikken daarnaast over een eigen bestuur (Weg - Water) en organiseren activiteiten met betrekking tot het 'droge' respectievelijk 'natte' deel van het beheer. Ook op regionaal niveau wordt er in WOW-verband samengewerkt.

Aanmelden

Reserveer alvast jouw plek via de aanmeldknop en zet 19 september in je agenda.

Bezoekers van eerdere jaren zeiden

“Leuk om te zien waar andere organisaties mee bezig zijn.”

“Erg nuttig voor het opdoen van kennis en het uitbreiden van mijn netwerk. Ik ga zeker volgend jaar weer.”

“Ik ben gesterkt in de overtuiging dat we nog meer integraal aan de slag moeten.”

 

https://platformwow.nl/agenda/landelijke-wow-dag-2019-save-the-date-4990?utm_source=Platform_WOW&utm_medium=E-mail&utm_campaign=Uitnodiging
info@platformwow.nl

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers