Fête de la Nature

  • Zet in mijn agenda
    25-05-2019 09:00:00 26-05-2019 17:30:00 Europe/Amsterdam Fête de la Nature Fête de la Nature is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Tijdens het weekend van 25 & 26 mei wordt overal in Nederland samen de natuur gevierd, in wilde natuurgebieden en in stadsparken. In het weekend van Fête de la Nature kan iedereen een evenement organiseren, van een speurtocht naar kevers in het bos tot guerrilla gardening of koken met wilde planten. Doe mee en organiseer jouw eigen natuurfeestje tijdens het weekend van Fête de la... Verschillende plekken in Nederland noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 32
Door Fieke Meijer 78 dagen geleden
Verschillende plekken in Nederland
25-05-2019 09:00
26-05-2019 17:30

image

Fête de la Nature is het grootste grassroots natuurfestival van Nederland. Tijdens het weekend van 25 & 26 mei wordt overal in Nederland samen de natuur gevierd, in wilde natuurgebieden en in stadsparken. In het weekend van Fête de la Nature kan iedereen een evenement organiseren, van een speurtocht naar kevers in het bos tot guerrilla gardening of koken met wilde planten. Doe mee en organiseer jouw eigen natuurfeestje tijdens het weekend van Fête de la Nature!

Fête de la Nature wil zo veel mogelijk mensen op een feestelijke en verrassende manier in contact brengen met de natuur in al haar diversiteit. Stichting Fête de la Nature helpt lokale organisatoren met de communicatie en de promotie van hun evenementen, en door mensen en organisaties met elkaar te verbinden en te inspireren.

In Frankrijk is Fête de la Nature al jaren een bekend fenomeen en zeer succesvol. In het laatste weekend van mei gaat iedereen naar buiten, naar activiteiten om de hoek of verder weg. Jaarlijks trekt Fête de la Nature in Frankrijk meer dan 1,4 miljoen deelnemers. Inmiddels is het festival overgewaaid naar Zwitserland en dus ook naar Nederland. 

Deelnemende evenementen in Nederland

Op de overzichtskaart vind je de evenementen die al aangemeld zijn. In de komende tijd zullen hier nieuwe evenementen aan toegevoegd worden. Je kunt ook je eigen evenement organiseren en toevoegen aan de website

 

https://fetedelanature.nl/
https://fetedelanature.nl/contact
#FeteNL