BoerenNatuurdag - Blik vooruit!

  • Zet in mijn agenda
    15-03-2019 09:00:00 15-03-2019 17:00:00 Europe/Amsterdam BoerenNatuurdag - Blik vooruit! De BoerenNatuurdag is de dag om inspiratie op te doen, te leren, kennis te delen en nieuwe inzichten te verkrijgen over alles wat er speelt bij agrarische collectieven.  De BoerenNatuurdag biedt een uiteenlopend aanbod aan workshops, presentaties en discussies georganiseerd voor en door collectieven. Het wordt georganiseerd door BoerenNatuur, een vereniging van veertig agrarische collectieven die werken aan agrarisch natuur- en landschapsbeheer. De collectieven helpen Nederland natuurlijker te... 10 Oranjelaan 3862 CX Nijkerk noreply DD-MM-YYYY
  • Iedereen (publiek zichtbaar)
  • 26
Door Fieke Meijer 78 dagen geleden
De Schakel
10 Oranjelaan 3862 CX Nijkerk
15-03-2019 09:00
15-03-2019 17:00

De BoerenNatuurdag is de dag om inspiratie op te doen, te leren, kennis te delen en nieuwe inzichten te verkrijgen over alles wat er speelt bij agrarische collectieven.  De BoerenNatuurdag biedt een uiteenlopend aanbod aan workshops, presentaties en discussies georganiseerd voor en door collectieven. Het wordt georganiseerd door BoerenNatuur, een vereniging van veertig agrarische collectieven die werken aan agrarisch natuur- en landschapsbeheer. De collectieven helpen Nederland natuurlijker te maken. BoerenNatuur ondersteunt hen daarin.

Programma

Het programma van de BoerenNatuurdag - Blik vooruit! is hier te vinden.

Een volledig overzicht van de workshop en infostands vind je hier.

LIFE IP Deltanatuur

Diana van Soest (van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier) en Annemarie Koelemeijer (van collectief Water, Land & Dijken) houden een workshop over het door LIFE IP Deltanatuur ondersteunde project "Samenwerken aan bodem & water". In de workshop komt het volgende aan bod:

Een samenwerking tussen agrarische collectieven, waterschappen, LTO en KAVB om de bodem en waterkwaliteit in de agrarische sector in Noord-Holland te verbeteren, kan dat? Ja zeker, met daarbij ook een aparte subsidieregeling voor agrariërs voor investeringen op deze thema’s inclusief kosteloos coaches op het boerenerf voor advies op maat. In Noord-Holland is dit waargemaakt, met voor agrariërs de speciale website www.landbouwportaalnoordholland.nl. Annemarie Koelemeijer en Diana van Soest vertellen er meer over.

Kaartverkoop

Voor betrokkenen bij een agrarisch collectief geldt een ledentarief van € 25,-. Reguliere kaarten kosten € 50,-. Kaarten zijn hier te koop.

Voor wie

Ben je werkzaam voor of bij een agrarisch collectief, heb je te maken met het Agrarisch Natuur- en landschapsbeheer of ben je gewoon geïnteresseerd? Kom dan 15 maart naar de Schakel te Nijkerk.

 

https://www.boerennatuur.nl/actueel/boerennatuurdag-blik-vooruit-koop-hier-je-toegangskaart/
030 – 276 9890 en info@boerennatuur.nl

Reageren is alleen mogelijk voor aangemelde gebruikers